روغن آفتابگردان

روغن‌ها جایگاه مهمی در رژیم غذایی امروزی ما دارند و بسیاری از غذاهایی که می‌خوریم حاوی روغن‌های مختلفی هستند. روغن‌های گیاهی به‌دلیل داشتن چربی اشباع‌نشده کمتر، سهولت تولید و هزینۀ پایین‌تر، بسیار پرمصرف هستند. در این مطلب از سری مقالات ...

اسانس اسطوخودوس

 اسطوخودوس امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. خواص اسطوخودوس برایپوست و مو ، کاهش درد ماهانه بانوان ، استرس ، اضطراب و اسطوخودوس و فشار خون سوال بسیاری از کاربران ما است.خواص اسطوخودوس چیست ؟اسطوخودوس گل های کوچک ...

عصاره

عصاره چیست ؟ عصاره به محصولات معطر حاصل از جداسازی از طریق مکانیسم حلالیت گفته می شود. عصاره محلولی است که تمام مواد مفید یک گیاه مانند موسیلاژ، تانن، ویتامین ها و املاح آن می باشد. امکان دارد عصاره ها ...

اسانس

اسانس چیست؟ چگونه تهیه می شود؟اسانس ها (روغن های فرار) یکی از مهمترین مواد موثر گیاهان دارویی را تشکیل می دهند.این مواد در قسمت های مختلف بسیاری از گیاهان دارویی وجود دارند.اسانس ها اگر در حرارت معمولی در معرض هوا قرار ...

عسل

عسل ماده چسبنده و غلیظی است که هر چه مقدار آب آن کمتر باشد، چسبندگی و غلظت آن بیشتر است و با توجه به منطقه‌ای که زنبور در آن

روغن‌های گیاهی

پسته یکی از انواع مهم خشکبار در ایران و جهان می‌باشد. درخت پسته با نام انگلیسی Pistachio احتمالا از مرکز یا شرق آسیا منشا گرفته و داری گونه‌­های مختلفی است. انواع پسته تحت کشت و کار در ایران مربوط به گونه ...