اسانس چای

5/5
  • خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی
  • موارد استفاده:
    مراقبت از زخم، از بین بردن شپش سر و کنترل شوره سر
  • مصرف خوراکی
  • نام انگلیسی: Tea essential oil

توضیحات محصول

گیاه درخت چای (Tea Tree) به عنوان یک گیاه دارویی با خواص ضدعفونی کنندگی از گذشته در پزشکی کاربرد داشته است و از برگ‌های آن، روغن درخت چای استخراج می‌شود. درمان پوست‌های مبتلا به جوش و آکنه، خشکی و ترک‌های موجود در سطح پوست، درمان شوره سر و قارچ‌هایی که در سطح ناخن هستند، از مهم‌ترین خواص روغن گیاه درخت چای است.
 حتما شما هم نام گیاه درخت چای و روغن استخراج شده از برگ‌های آن (Tea Tree Oil) را بر روی محصولات بهداشتی آرایشی و به ویژه محصولات مراقبت از پوست دیده‌اید. این گیاه با چای معمولی کاملا متفاوت است و بسیاری از افراد، آن را به دلیل تشابه اسمی با چای معمولی اشتباه می‌گیرند، در حالی که این درخت هیچ ارتباطی با گیاه چای ندارد. نام علمی چای معمولی کاملیا سینن سیس است که از خانواده چای بوده و از همه نظر با درخت چای اختلاف دارد.